OBHUNRacing 2016-os tervek!


Üdvözlöm a kedves olvasókat! Mint ahogy a címből is látni lehet ebben a cikkben az OBHUNRacing 2016-os terveiről lesz szó, elsősorban arról, hogy milyen versenysorozatok lesznek , de szó lesz arról is hogy kiknek köszönhetjük ezeket a verseny sorozatokat, hiszen nem kevés munkát öl bele az a pár ember aki ezeket szervezi. Na de csapjunk a lecsóba!

Az első verseny sorozat igazából nem 2016-ban kezdődött hanem 2015 év végén ebből a sorozatból eddig mindössze kettő futam ment le az első a Monzai aszfalt csíkon a másik pedig a jól ismert Salzburgringen ezen két pályán az első kerék meghajtású autók bizonyultak jobbnak, de a harmadik helyszínen már a BMW fog előnyt élvezni hiszen a csapat Zandvoortba utazik, és, hogy mi ez a sorozat ez az OBHUNRacing&HRL Touring Car Championship! Jelentkezni ITT lehet!!

Lesz még itt I. Lada Winter Fesztivál ahol három típusú Ladával lehet nevezni itt előre megírt versenynaptár nincs, a pályákat a "The Hat" nevű programmal minden verseny után sorsoljuk ki összesen 9 pálya lesz a gépben de ebből csak 7 helyszínre látogatunk el lesz Rally, RallyCross, és Pálya verseny is az első futam egy RallyCross futam lesz ahol Franciaországba látogatunk el méghozzá a Loherac nevű pályra! Ide is lehet még jelentkezni melyet ITT tudtok megtenni!

A harmadik sorozat amiről írok az a Formula Master series mely egy FIX setupos versenysorozat lesz, itt hat pályán és 12 futamon át fognak egymás ellen versenyezni a versenyzők. Erre a bajnokságra ITT tudok jelentkezni!

2016-ban először az OBHUNRacing-nél megrendezésre kerül a World Endurance Championship Ahová egyenlőre még csak tesztpilóták jelentkezését várjuk! A jelentkezéshez nincs más dolgod, mint a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre írnod egy e-mailt aminek ezt a tárgyat kell hogy add: WEC Tesztpilóta jelentkezés! az üzenetben pedig ejts pár szór magadról... ha elfogadtuk jelentkezésed akkor kapsz majd egy emailt amiben benne lesz a szerver csatlakozási jelszó illetve a V.L.S.ui letöltő linkje!

2016 még tartogat pár izgalmas futamot mint például Lada Summer Fest, BMW1 cup, WV Scirocco cup és még rengeteg meglepetés, ha nem szeretnél lemaradni semmiről akkor nézd a weboldalt illetve a fórumunkat mindent megtalálsz itt: www.obhunracing.com

És akkor ahogy ígértem pár szót szólok, hogy kiknek is köszönhetitek e remek versenyeket!

Bodnár Balázs "Bix" - szerverüzemeltető, főnök

Bunna Ádám "Campman" - mindenes, főnök

Gyenes Rómeó "Kis-Báró" - Skin felelős, Lada Winter Fest szervezője, komentátor

Pálfi Sándor "Santi" - Formula Master szervezője

Bajsz Bálint "Bajusz" - TC sorozat szervezője

Kenyeri Tamás "Tomi" - TC sorozat szervezője

Vas Gábor "FémÚr" - támogató

Wizner Dániel "Danny" - támogató